-
Supplements
- Omegas and fatty acids
- Seaweed
- Amino acids and protein
- Antioxidants and coenzymes
- Activated charcoal
- Collagen and joint supplements
- Probiotics and digestive enzymes
- Herbs (Phytotherapy)
- Fungi and medicinal mushrooms
- Lecitin
- Melatonin
- Minerals and oligoelements
- Multi-nutrients
- Honeys and beekeeping products
- Supplements Complex
- Vitamins
-
Food
- Oils and condiments
- Sports Foods
- Beverages
- Cereals, legumes and pasta
- Sweets, cookies and cakes
- Sweeteners and honey
- Nuts and seeds
- Dairy products and vegan cheese
- Macrobiotics
- Bread and snacks
- Preserved food
- Plant based protein
- Superfoods
- Kitchen utensils and appliances
-
Beauty and Healthcare
- Home
- Brands
TAMARI BIO BAJO EN SAL SIN GLUTEN LIMA (250 ML)
Tamari (25% Menos Sal) de Lima es perfecto para utilizar en la cocina, elaborada con soja de agricultura biológica, es de sabor fuerte.
amari (25% Menos Sal) de Lima es perfecto para utilizar en la cocina, elaborada con soja de agricultura biológica, es de sabor fuerte. Indicación Se puede utilizar para resaltar el sabor de los caldos de pasta, las sopas, las verduras salteadas, los aderezos para ensaladas, los adobos o para preparar platos salteados. Combina bien con vinagre de arroz, ajo, jengibre y mostaza. Modo de empleo Se recomienda a gusto del consumidor Composición Tamari (salsa de soja: soja, agua, sal marina).